Navigácia

  • Marec mesiac knihy

    Marec – mesiac knihy, mesiac plný príbehov a dobrodružstiev je už za nami! S veľkou radosťou sme sa dnes stretli na oslave slova, fantázie a nekonečnej múdrosti, ktorá sa ukrýva na stránkach kníh...

    Posledný marcový deň pripravili naši učitelia pre všetkých žiakov program v telocvični školy. Privítali sme aj vzácneho hosťa - pani starostku Silviu Kováčovú, ktorá si popri svojich neodkladných povinnostiach našla čas a spolu s nami sa vrátila do detského sveta plného fantázie a dobrodružstiev. S veľkou radosťou sme počúvali, keď nám čítala príbeh zo svojej obľúbenej knihy.

    Tohtoročný marec bol však niečím výnimočný - bol plný napätia, nebezpečenstva a plný pátrania. Každá trieda dostala z rúk nášho "školského Sherlocka Holmesa" lupu a indíciu, podľa ktorej mala nájsť truhličku s pokladom. Nebol to však poklad zlatý, ani poklad sladký, bol to poklad literárny! Nakoniec sa podarilo všetkým triedam svoj poklad vypátrať, a tak ho mohli odprezentovať aj svojim spolužiakom. Tak sme dnes v telocvični privítali nielen Tarzana, Annu zo Zeleného domu, Pippi Dlhé Pančuchy, ale aj princov, princezné, Alicu z krajiny zázrakov, Indiánov z Winnetoua a mnoho ďalších literárnych postáv.

    V závere programu vystúpili učitelia s moderným prevedením rozprávky Snehulienka a sedem trpaslíkov. Radosť v očiach detí, veselý smiech i búrlivý potlesk bol pre nás najkrajšou odmenou!

     

    Milí žiaci, každý deň svojho života sa nechajte unášať príbehmi, ktoré vás inšpirujú a motivujú a nech vaša radosť a vášeň pre knihy nikdy nepominie. Buďte po celý život nadšencami, ktorí veria v silu slova a príbehu!

  • Marec - mesiac knihy / aktivity

    Kniha, to nie je len zväzok papiera zlepený lepidlom a čiernym atramentom napísané slová. Kniha je bránou do nekonečných svetov, kde každá stránka je novým začiatkom, kde každý príbeh je novým dobrodružstvom. A práve marec je mesiacom, ktorý nás pozýva zažiť tieto úžasné dobrodružstvá vo svete literatúry a fantázie...

    Aj tento rok potešilo našich žiakov množstvo zaujímavých aktivít:

    Žiaci druhého stupňa si pripravili pre ostatných spolužiakov dialogizované čítanie alebo krátku scénku, ktorú zahrali počas veľkej prestávky na chodbe. 

    5.A zinscenovala rozprávku Ako išlo vajce na vandrovku,

    7.B s veľkým oduševnením zahrala báj Prométeus,

    8.A predviedala dialogizované čítanie arabskej Rozprávky z tisíc a jednej noci o múdrej Šahrazád a krutom kráľovi Šahrijárovi,

    9.A nám čítala ľudovú rozprávku Otcovská rada.

    Mnohí žiaci sa prejavili ako skutoční herci a rozprávači, za čo ich publikum obdarilo obrovským potleskom!

     

    Do aktivity „veľkí čítajú malým a malí veľkým“ sa zapojili všetci žiaci našej školy, buď ako pozorní poslucháči, alebo ako nadšení čitatelia.

    Žiaci prvého stupňa navštívili obecnú knižnicu. Tie deti, ktoré neboli ešte prihlásené, dostali čitateľský preukaz a domov išli s náručou plnou kníh. Pani učiteľky boli nadšené, že už na spiatočnej ceste do školy mali knihy otvorené a čítali si...

    Naši štvrtáci boli dokonca čítať aj detičkám v škôlke, ktoré sa veľmi potešili ich návšteve.

    Každý utorok ráno nám v rozhlase p. učiteľky prečítali úryvok z nejakej rozprávky a všetci sme hádali, o aký príbeh ide. Kto vedel správnu odpoveď, mohol ju vhodiť do pripravenej krabičky. Dnes nám pani riaditeľka i pani starostka vyžrebovali 9 šťastných výhercov.

  • Odhlasovanie zo stravy

    Vedúca ŠJ upozorňuje rodičov žiakov ZŠ Široké ktorí sa stravujú v ŠJ, že odhlasovanie zo stravy od 01.04.2024 je možné iba cez aplikáciu EDUPAGE a na tel. č. 0907030254 osobne.

    Tel. číslo 0517911059 zatiaľ nebude fungovať.

     

    Gabriela Semanová

    Vedúca školskej jedálne

    +421907030254

  • Svetový deň vody

    22. marec je svetovým dňom vody. Každý školský rok sa v tento deň venujeme téme voda a ani tento rok nebol výnimkou. Najprv sme si prostredníctvom školského rozhlasu pripomenuli význam vody pre život všetkých organizmov na Zemi. Následne sme počas veľkej prestávky žiakom podávali čistú vodu z vodovodu a ako je vidieť na fotografiách, veľmi im chutila :)

    Okrem týchto aktivít sme pripravili aj plagát, na ktorý počas dňa žiaci aj učitelia lepili kvapky vody z papiera. Na kvapky písalis svoje želania a poďakovania za to, že žijeme v krajine, kde je pitnej vody zatiaľ dostatok. Výsledkom je spoločný poster, ktorý zdobí chodbu našej krásnej školy a pripomína nám, že si máme vážiť každú jednu kvapku vody!

  • Tréneri v škole - Rastislav Staňa

    Tréneri v škole je program zameraný na skvalitnenie a zatraktívnenie hodiny Telesnej a športovej výchovy zážitkovým spôsobom výučby, budovaní pozitívneho vzťahu k športu.

    Program zapája kvalifikovaných, vyškolených trénerov spoločne so zodpovedajúcimi pedagógmi do vyučovacieho procesu hodín Telesnej a športovej výchovy na 1.stupni základnej školy.

    Títo tréneri spolu s hokejovým brankárom Rastislavom Staňom pripravili pre žiakov 1. a 2. ročníka našej školy hodinu pohybových aktivít. Žiaci s radosťou a veselosťou športovali. Na záver mal Rasťo Staňa so žiakmi 7. - 9. ročníka diskusiu, kde ich povzbudil, aby športovali a plnili si svoje sny.

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Tréneri v škole - Rastislav Staňa.

  • Biblická olympiáda

    Tento rok mali žiaci našej školy možnosť zapojiť sa do súťaže zameranej na vedomosti a rozvoj osobnosti v duchovnej oblasti. Reč je o Biblickej olympiáde, ktorá preverila poznatky z predmetu Náboženská výchova a  znalosti z knihy kníh, Biblie. Do školského kola sa zapojilo viac ako dvadsať žiakov, ktorí si vo férovom boji zmerali svoje sily (rozumej vedomosti :)) a tí najlepší získali aj ocenenie.

    Biblická olympiáda - školské kolo:

    1. miesto  Matúš Kuzmiak  7.B

    2. miesto  Laura Imrichová  7.A

    3. miesto  Samuel Kovaľ  8.B

     

    Tento skvelý tím následne postúpil na dekanátne kolo, ktoré sa uskutočnilo 22.3.2024 na Gymnáziu sv. Moniky v Prešove. Príprava bola poctivá a žiaci sa na súťaž tešili. V silnej konkurencii sa naši reprezentanti nestratili. Vo svojej kategórii získali veľmi pekné 4. miesto a dôstojne reprezentovali našu školu. Okrem napínavých súťažných chvíľ, ktoré strávili s rovesníkmi, mali možnosť nakuknúť na stredoškolskú pôdu, na čo bežne nemajú veľa príležitostí. Domov si teda okrem 4. miesta odniesli aj zážitok z malej stredoškolskej exkurzie. 

    Srdečne blahoželáme

     

     

     

  • Od septembra po novom...

    Milí rodičia,

    nedá mi nevyjadriť sa ku kauze, ktorá sa veľmi neopodstatnene spája so slovom reforma.

    Nie všetko, čo je nové, je zlé. Práve naopak. Chceme budovať pokrokovú a modernú školu, školu, v ktorej VŽDY bude na 1.mieste žiak a jeho potreby. Nie je na mieste veriť HOAXOM a rečiam tých, ktorí tomu nerozumejú a nezúčastňujú sa na príprave školského vzdelávacieho programu. Netreba veriť všetkému, čo odznie v médiách. Vzdelávame sa a školíme sa, všetci zamestnanci vrátane vedenia školy, aby sme mohli žiakom poskytnúť to, čo potrebujú. Každý žiak je pre nás osobnosť, jedinec, ktorý potrebuje individuálny prístup. Nie všetky deti sa naučia rovnako rýchlo čítať, písať, počítať, nie všetky budú vedieť plynule hovoriť po anglicky, nebudú riešiť problémy jadrovej fyziky, ale dostanú základy všetkého potrebného pre život. Všetky deti majú rovnakú štartovaciu čiaru a nie všetky prídu naraz do cieľa, ale každé sa tam v konečnom dôsledku dostane, šťastné a spokojné, pretože zažije pocit úspechu. Pod slovom reforma si predstavte možnosti školy vytvoriť všetkým deťom rovnaké podmienky, škola si môže sama nastaviť vzdelávanie  a smerovanie tak, aby v nej napredoval každý žiak, aby každý zažil pocit úspechu. Nikto nám nič neprikáže, všetko si nastavíme sami - spolupracovníci, učitelia našej školy tak, aby sme boli nápomocní všetkým - žiakom aj rodičom, aby sme Vás odbremenili od niektorých povinností doma. Začíname 1.ročníkom so skúsenými a skvelými pani učiteľkami, ktorých rukami prešlo mnoho detí. Reforma sa týka každej školy, od roku 2026 sa budú učiť po novom všetci žiaci. Ale my sme sa rozhodli vstúpiť do nej teraz, pretože ešte je čas vychytať muchy, opraviť chyby a vždy budeme mať niekoho, kto nám pomôže. Sme medzi 400 školami, ktoré sa neboja opustiť stereotyp a vykročiť v ústrety neznámemu. Nehodíme za hlavu zošity, naši žiaci nebudú hlúpejší a nebudú mať menej vedomostí, neprejdeme na systém bez kriedy a bez pera, nebudeme za každú cenu digitalizovať, všetko v zdravej miere. Žiaci budú mať dostatok vedomostí a posilníme ich zručnosti. Naši žiaci budú šikovní, sebavedomí, nebojácni mladí ľudia, ktorí budú ovládať zásady morálky a etiky, budú empatickí, slušní a budú sa do školy tešiť. To je naša vízia, naše smerovanie, náš cieľ. Cykly predstavujú len nové prerozdelenie podľa ročníkov a od roku 2026 bude mať toto rozdelenie už každá škola. Vedomostná úroveň s tým nemá nič spoločné, tá súvisí so schopnosťami a možnosťami žiakov, obsahový štandard sa zásadne nemení, zmení sa forma, učebné metódy pod dohľadom skúsených učiteliek, nie obsah.

    Tí, ktorí poznáte našu školu, viete, že napreduje. Nie je to obyčajná dedinská škola. Je to škola na dedine, ktorá môže konkurovať s istotou aj ďalším omnoho väčším školám. Žiaci sa tu radi vracajú, mnohí z našich žiakov sú už našimi zamestnancami. V podstate všetko, o čom nová reforma je, my robíme už teraz - blokové vyučovanie, zážitkové vyučovanie, tematické dni, rovesnícke vyučovanie, učenie v prírode, samozrejme, neprestaneme písať písomky ani vysvetľovať učivo, ale pokúsime sa ešte viac priblížiť žiakom, ktorí sú našou prioritou. Sme škola environmentálne zameraná, kladieme dôraz na znižovanie odpadu a lásku k prírode. To posilníme aj naším smerovaním. Žiaci budú mať naďalej všetky predmety, možno s iným názvom, budú to oblasti, ale obsah sa môže rozložiť do viacerých ročníkov v rámci cyklu. My, učitelia, budeme naďalej učiť srdcom, naďalej na sebe pracovať a naďalej sa snažiť, aby vaše deti nechodili do školy so strachom. Ak sa také niečo stane, pokúsime sa to vyriešiť k spokojnosti všetkých. Nebojte sa nového, nesúvisí to s politikou, vierovyznaním ani orientáciou. Súvisí to s láskou k nášmu poslaniu a s tým, že chceme robiť všetko s najlepším vedomím a svedomím a tak, ako najviac vieme. V prvom ročníku sa budú deti učiť čítať, písať aj počítať ako doteraz, ale budú si môcť urobiť prestávku častejšie alebo, naopak, budú pracovať toľko, koľko budú vládať. Možno s nimi doma budete môcť tráviť viac času práve preto, že úlohy stihnú už v škole. Možno nie. Zásadná zmena je iba tá, že triedy sa delia na cykly - I.cyklus - 1.-3.ročník, II.cyklus - 4.-5.ročník a III.cyklus - 6.-9.ročník. Náš prístup ostáva rovnaký - ak nie lepší, naše metódy budú tvorivejšie a hodiny pre žiakov zaujímavejšie. Žiakov budeme pripravovať na stredné školy ako doteraz, na testovanie, na život. Prosím, nebojte sa toho, čo príde, tešte sa z každého pokroku svojho dieťaťa. Ak máte strach, nedôverujete systému, dôverujte nám. Príďte a v pokoji sa porozprávame o všetkom, čo Vám nie je jasné. Sme ochotní Vám všetko vysvetliť a podať doplňujúce informácie, lebo zmena nebude hneď viditeľná, nebude narýchlo ani zo dňa na deň. Bude postupná a bude vychádzať z nášho srdca. Nás nikto nedotlačí robiť veci, ktoré sú proti nášmu presvedčeniu. Vždy sme sa držali zdravého rozumu a tak to aj ostane. Aj keď sa nedá vyhovieť každému, všetko robíme tak, ako najlepšie vieme. Ďakujeme za porozumenie a dôveru.

    Mgr. Adriana Kočerhová, riaditeľka školy

  • Riaditeľské voľno

    Riaditeľka ZŠ Široké oznamuje, že v zmysle §150 ods. 5 zákona č. 245/2008 o výchove a vzdelávaní (školský zákon) budú mať dňa 3.4.2024 všetci žiaci školy riaditeľské voľno z prevádzkových a organizačných dôvodov. V školskej jedálni sa nevarí, žiaci sú automaticky vyhlásení z obeda. ŠKD v tento deň nebude.

    Mgr. Adriana Kočerhová, riaditeľka školy

  • Dvojhodinovka so športovou osobnosťou - Rastislav Staňa

    Dňa 25. marca 2024 navštívi našu školu hokejový brankár, majster sveta, Rasťo Staňa. Vďaka projektu TRÉNERI V ŠKOLE bude vyučovať dvojhodinovku telesnej výchovy práve u nás! Nevieme sa dočkať!

  • Exkurzia SHMÚ Poprad Gánovce

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia SHMÚ Poprad Gánovce.

    Žiaci našej školy sa pri príležitosti dňa otvorenych dverí na jednej zo staníc SHMÚ, konkrétne v obci Gánovce pri Poprade, pozreli a vypočuli si napr. ako sa tam meria teplota vzduchu, pôdy, meranie rádioaktívnych látok v ovzduší a taktiež sme si počkali na vypúšťanie meteorologického balóna, ktorý letel do výšky 35km a počas svojho takmer dvojhodinového letu do stratosféry, posiela informácie o teplote a vlhkosti vzduchu, smeru a rýchlosti vetra.

  • Florbalový turnaj 7. a 8. ročník

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Florbalový turnaj 7. a 8. ročník .

  • Veľkonočný vinš

  • Pozvánka na slávnostný zápis do 1. ročníka

  • Zápis do 1. ročníka na školský rok 2024/2025 - kliknúť sem

    Vážení rodičia,

    V dňoch 10.4. - 11.4.2024 v čase od 14:00 do 17:30 hod. sa uskutoční slávnostný zápis budúcich prvákov v priestoroch školy. Pred zápisom je potrebné mať vyplnenú elektronickú prihlášku. Zároveň Vás prosíme, aby ste údaje vypisovali aj s diakritikou (mäkčene, dĺžne) v tvare totožnom ako na rodnom liste dieťaťa.  Na stránke školy bude elektronická prihláška sprístupnená od 1.4.2024. Prihlášku si vytlačte a doneste podpísanú obidvomi zákonnými zástupcami na zápis. CHCEM VYPLNIŤ PRIHLÁŠKU:

    Povinná školská dochádzka začína začiatkom školského roka, ktorý nasleduje po dni, keď dieťa dovŕši šiesty rok veku a dosiahne školskú spôsobilosť, teda ak dovŕši 6 rokov k 31. augustu 2024. Na zápis je potrebné prísť aj v prípade, že dieťa bude pokračovať v plnení povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole.

    Elektronickú prihlášku vypíšte, odošlite a vytlačte. Vytlačenú prihlášku je potrebné podpísať oboma zákonnými zástupcami. Podpísanú prihlášku doneste na zápis. Pre overenie zadaných údajov v prihláške bude potrebné predložiť rodný list dieťaťa a občiansky preukaz zákonného zástupcu.

    V prípade, že nemôžete prihlášku vytlačiť, vytlačíme Vám ju v škole.  V tomto prípade je potrebné, aby sa na zápise zúčastnili obaja rodičia.

    K podaniam týkajúcim sa výchovy a vzdelávania, o ktorých sa rozhoduje v správnom konaní (zápis), vypíšte, podpíšte (obaja rodičia) a predložte k zápisu: Pisomne_vyhlasenie.docx  -  POZOR NUTNÉ - musí byť!!!

    Ak sa jeden z rodičov nemôže zúčastniť na zápise, priložíte: Cestne_vyhlasenie_zakonneho_zastupcu.docx. Vyplnené a podpísané čestné vyhlásenie doneste na zápis.

    V prípade podania elektronickej prihlášky je potrebné doniesť vypísané a podpísané Vyhlasenie_k_elektronickej_prihlaske.docx 

    O prijatí na základné vzdelávanie do 1. ročníka základnej školy rozhodne riaditeľka školy do 15. júna 2023.

    Zápis do 1. ročníka na školský rok 2024/2025 bude prebiehať až do 30.04.2023 po predchádzajúcom telefonickom dohovore termínu v riaditeľni školy.

    Všetky podrobnejšie informácie získate u riaditeľky školy Mgr. A. Kočerhovej (0907 109 101, 051/7911331) . Tešíme sa na Vás!

    DOKUMENTY NIŽŠIE BUDÚ ZVEREJNENÉ V PRIEBEHU TÝŽDŇA, PRÍPADNÉ DOPLŇUJ/CE INFORMÁCIE A ZMENY ZVEREJNÍME NA STRÁNKE ŠKOLY.

    Ziadost_plnenie_sk._doch._mimo_SR_(1).docx

    Zapisny_listok_2024-2025.docx

    Dodatok_k_zapisu.docx

    Otazky_a_odpovede_k_zapisu_do_1._rocnika.docx

  • Hravá biológia v 7.A

    Žiaci 7.A si vyskúšali svoje teoretické vedomosti o dýchaní a dýchacej sústave aj v praxi, vyrábali, maľovali, diskutovali. V skupinách vytvárali model pľúc a ostatným spolužiakom vysvetlili, na akom princípe dýchanie funguje. Všetky modely sú krásne, funkčné a využiteľné ako učebná pomôcka pre mladších žiakov.

    Mgr. A. Kočerhová

  • HVIEZDOSLAVOV KUBÍN - školské kolo l. stupeň

    Súťaž Hviezdoslavovho Kubína sa na našej škole na 1. stupni teší každoročne veľkej obľube. Žiakov vedieme od 1. ročníka k láske k čítaniu a ku knihám. Tým, že majú rozvinutú lásku k čítaniu, s radosťou sa vo veľkom počte prihlásili do súťaže.

    Z triednych kôl do školského kola postúpilo a 11.3.2024 si zmeralo sily 41 žiakov.

    Pozvanie na súťaž prijala aj pani riaditeľka školy Mgr. Adriana Kočerhová, ktorá v úvode súťažiacich povzbudila a zarecitovala im krásnu báseň.

    Porota to pri rozhodovaní nemala vôbec ľahké, keďže všetci súťažiaci sa vzorne pripravili a krásne prednášali.

    V kategórii poézia sa súťažiaci umiestnili takto:

                     1. miesto -  Lilien Križovenská – 3.A

                     2. miesto -  Teo Križovenský – 4.A

                     3. miesto -  Bianka imrichová – 3.B

    Mimoriadne ocenenia za pekný prednes boli udelené týmto žiakom:

    Emily Križovenská – 2.B, Katarína Mikulčíková – 2.A, Dávid Huba – 4.B, Alexander Petrovský – 4.A

    V kategórii próza bolo umiestnenie takéto:

                     1. miesto -  Sára Čechová – 4.B

                     2. miesto -  Rafael Šofranko – 3.B

                     3. miesto -  Melánia Straková – 2.A

    Každý z víťazov dostal diplom, knižnú a sladkú odmenu. Ostatní súťažiaci dostali sladkú odmenu a farebné pero.

    Víťazom srdečne blahoželáme a prajeme úspešný prednes v okresnom kole.

     

  • Šaliansky Maťko

    Šaliansky Maťko

    S myšlienkou porozprávať, čo dobré je a čo zlé, koľko hrdinov poznajú, ako princov, chudobných synčekov, hlupáčikov, popolvárov a sedemhlavých drakov prekonávať máme a vždy na pamäti mať, ako sa máme k rodičom, súrodencom, priateľom, zvieratkám a veciam okolo v pravú chvíľu správne zachovať, na dospelých sa hrať ... sme sa dňa 6.3.2024 zúčastnili 29.ročníka okresnej súťaže v prednese slovenskej povesti s názvom Šalianksy Maťko. 

    Súťaž sa konala v knižnici P.O,Hviezdoslava v Prešove. Žiaci súťažili  v troch kategóriach. Prvú kategóriu reprezentovala Lilien Križovenská z 3.A triedy, druhú kategóriu Ema Tobiášová z 5. A triedy a tretiu kategóriu Tamara Madziková zo 6. A triedy, ktorá získala krásne druhé miesto.

    Recitátorkám gratulujeme k úspechu a tešíme sa na ich výkony znova o rok! Prajeme veľa šťastia v ďalších recitačných súťažiach!

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • HVIEZDOSLAVOV KUBÍN - školské kolo II. stupeň

    Slovenčina

    Zo všetkých na svete rečí

    najmilšia mi slovenčina.

    Jej sa chcem priúčať pilne,

    jej sa držať pevne, silne.

    Bo je to moja materčina.

    Hviezdoslavov Kubín je oslavou krásy slovenského jazyka, je oslavou poézie a prózy a tiež uctením si kultúrnych tradícií, ktoré majú v živote každého národa i v živote každého človeka svoje nezastupiteľné miesto. 

    V piatok 8. marca 2024 sa konalo školské kolo recitačnej súťaže Hviezdoslavov Kubín. Žiaci súťažili v II. kategórii (5. a 6. ročník) a v III. kategórii (7. a 8. ročník). Tešíme sa, že v našej škole máme vždy nadšených recitátorov a priateľov umeleckého slova.

     

    Víťazmi školského kola sa stali:

    II. kategória – poézia

    1. miesto – Ondrej Nehila, 6.A
    2. miesto – Nina Harajdová, 5.A
    3. miesto – Matej Jenča, 6.B a Alex Krivda, 6.C

    II. kategória – próza

    1. miesto – Adela Gurčíková, 6.A
    2. miesto –  Diana Forgáčová, 5.A

    III. kategória – poézia

    1. miesto – Nikola Andraščíková, 8.A
    2. miesto – Nela Zábrecká, 8.A
    3. miesto – Sára Mikulčíková, 8.B

    III. kategória – próza

    1. miesto – Maxim Balucha, 8.A
    2. miesto – Charlotte Kollárová, 8.A
    3. miesto – Laura Imrichová, 7.A

    Víťazom srdečne blahoželáme a prajeme veľa úspechov na okresnom kole v Prešove!

  • VŠETKOVEDKO

    Do fotogalérie bol pridaný nový album VŠETKOVEDKO .

    Na našej škole sme mali opäť možnosť súťažiť so VŠETKOVEDKOM. Je to celoslovenská súťaž, ktorá tento rok oslávila už svoj 15.ročník.Našu školu reprezentovalo 55 žiakov z 1.stupňa, čo bolo doteraz najviac prihlásených účastníkov. Výsledky boli zverejnené 26.1. 2024 . Súťažilo sa v kategóriách podľa jednotlivých ročníkov. (VŠETKOVEDKO 1, VŠETKOVEDKO 2, VŠETKOVEDKO 3, VŠETKOVEDKO 4).Kto sa vo svojej kategórii zaradil medzi 30% najúspešnejších riešiteľov, získal titul a diplom VŠETKOVEDKO a peknú cenu. Ostatní získali titul VŠETKOVEDKOV UČEŇ a malú spomienku na súťaž. Všetci žiaci získali peknú skúsenosť a posilnili svoju odvahu a sebavedomie. Blahoželáme a tešíme sa na ďalší ,16.ročník tejto peknej a obľúbenej celoslovenskej súťaže.

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Široké
    Široké 141
  • +421517911331

Fotogaléria